Prajitura cu ciocolata
Mod de preparare 60 de minute

Amestecă ciocolata cu 2 linguri de apă, apoi topește-o la bain marie. Las-o să se răcească. Într-un vas amestecă făină, cacaua, praful de copt, sarea și bicarbonatul. Încorporează untul amestecat cu zahărul, apoi adăugă pe rând ouăle.

În cele din urmă, pune și laptele și ciocolata. La sfârșit adăugă alunele și uleiul Unisol Bun în prăjituri. Coace prăjitura de ciocolată în cuptorul preîncălzit la 180°C, 30 minute.

Când s-a răcit, decorează cu zmeură sau alte fructe roșii. Opțional, servește cu o cupă de înghțată de vanilie.

Cine vrea o felie din această delicioasă prăjitură? Probabil fiecare membru al familiei tale!

Ingrediente necesare

Alte retete de prajituri

Chec pufos cu portocale si stafide Timp de preparare: 60'
Alba ca Zapada Timp de preparare: 60'
Pasca Timp de preparare: 75'
Briose cu ciocolata Timp de preparare: 40'