Pasca
Mod de preparare 75 de minute

Pregătește blatul pentru început. Freacă gălbenușurile cu zahărul, până când acesta se topește. Pune drojdia peste făină și adaugă laptele călduț și amestecă bine. Adaugă compoziția de gălbenușuri și frământă puțin aluatul.

Încorporează treptat untul topit și uleiul Unisol Bun în prăjituri și mai frământă încă puțin. Pune aluatul la crescut aprox. 30 de minute.

Ca să pregătești umplutura, bate gălbenușurile cu zahăr. Adaugă smântâna, apoi fructele confiate, stafidele, coaja de lămâie și câteva picături de esența de rom.

Unge cu ulei Unisol Bun în prăjituri o tovă rotundă.

Întinde aluatul într-o  foaie și pune-o în formă, inclusiv pe pereți. Pune umplutura peste și lasă totul la cuptor, la foc potrivit, o oră.

 

Bucură-te de delicioasa pască cu branză, alături de toată familia!

Ingrediente necesare

Alte retete de prajituri

Chec pufos cu portocale si stafide Timp de preparare: 60'
Prajitura cu ciocolata Timp de preparare: 60'
Alba ca Zapada Timp de preparare: 60'
Briose cu ciocolata Timp de preparare: 40'