Pandispan cu visine, de post
Mod de preparare 60 de minute

Amestecă uleiul Unisol Bun în prăjituri cu zahărul tos și cel vanilat, apoi adaugă treptat cele două cani de apă minerală. Încorporează făina, praful de copt și șofranul, adaugă esența de vanilie și vârful de sare.

Amestecă totul până obții o compoziție omogenă.

Unge cu puțin ulei Unisol Bun în prăjituri o formă de copt, toarnă aluatul și presară vișinele. Pune pandișpanul la cuptor și lasa-l să crească frumos 30 minute.

Pudrează-l cu zahăr vanilat, adună toată familia la masă și surprinde-i pe toți cu gustul bun, de acasă!

Ingrediente necesare

Alte retete de prajituri

Gogosi de post Timp de preparare: 75'
Prajitura cu mere de post Timp de preparare: 60'
Chec de post Timp de preparare: 75'
Clatite pufoase, de post Timp de preparare: 30'