Clatite pufoase, de post
Mod de preparare 30 de minute

Într-un bol, combină făina, zahărul vanilat și sarea. Toarnă compoziția treptat, în timp ce amesteci cu un tel, peste apa minerală. La final, încorporează și uleiul Unisol bun în prăjituri.

Potrivește consistența aluatului așa încât să fie cremoasă (ca o smântână groasă), adaugât mai multă făină sau apă minerală, după caz.

Coace clătitele pe ambele părți, într-o tigaie unsă cu puțin ulei Unisol Bun în prăjituri. Le poți unge cu orice gem ai în casă și vor fi la fel de gustoase.

Iată și o sugestie de umplutură aromată: miere și felii de căpșune sau mure proaspete.

 

Te poftim să le încerci!

Ingrediente necesare

Alte retete de prajituri

Gogosi de post Timp de preparare: 75'
Prajitura cu mere de post Timp de preparare: 60'
Pandispan cu visine, de post Timp de preparare: 60'
Chec de post Timp de preparare: 75'