Chec de post
Mod de preparare 75 de minute

Pune într-un vas zahărul, uleiul Unisol Bun în prăjituri, apa, esența de vanilie și făina.

Amestecă ingredientele până obţii o compoziţie omogenă, apoi împarte-o în două. Într-una dintre ele, pune dulceaţa şi cacaua şi omogenizează amestecul. În cealaltă adăugă nuca de cocos. Unge o tavă cu ulei, tapeteaz-o cu făină şi pune cele două compoziţii, alternându-le.

Coace amestecul vreme de 45 de minute la foc mediu.

Pentru un aspect mai frumos, poți face mici cerculețe cu o furculiță în compoziție. Cele două culori ale prăjiturii se vor îmbina frumos, surprinzându-te pe tine și cei dragi ție atunci când veți servi împreună deliciosul chec!

Ingrediente necesare

Alte retete de prajituri

Gogosi de post Timp de preparare: 75'
Prajitura cu mere de post Timp de preparare: 60'
Pandispan cu visine, de post Timp de preparare: 60'
Clatite pufoase, de post Timp de preparare: 30'